Download Grow Castle (MOD Unlimited Coins)

Download Grow Castle (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version1.37.15
File Size48.3Mb
File TypeAPK
PublisherRAON GAMES
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Grow Castle (MOD, Monedha Pafund) - lojë popullore në stilin e mbrojtjes së kullës, bëni gjithçka që nuk do t'i humbisnin armiqtë në tokën e tyre dhe mos lejoni që kështjella juaj të shkatërrohet. Nën komandën tuaj do të jetë një numër i madh luftëtarësh të ndryshëm që kanë aftësitë dhe aftësitë e tyre unike. Zvogëloni valët e armiqve dhe fitoni pikë të vlefshme për të, të cilat mund t'i shpenzoni për rekrutimin e trupave të reja dhe për të përmirësuar forcën e kështjellës dhe mureve të tij. Grafika mjaft të mira dhe kontrolli shumë i thjeshtë do t'ju pushtojnë që në minutën e parë të mod apk Grow Castle, do të bëheni një udhëheqës i famshëm ushtarak dhe do të mendoni për veprimet e armikut në front.

Screenshots

Download Grow Castle (MOD Unlimited Coins)Download Grow Castle (MOD Unlimited Coins)Download Grow Castle (MOD Unlimited Coins)Download Grow Castle (MOD Unlimited Coins)Download Grow Castle (MOD Unlimited Coins)

Grow Castle Video

Download Grow Castle (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Është një lojë mbrojtëse për të mbrojtur kështjellën nga sulmi i armikut.
Nëse rritja mund të vendoset në kullën e kështjellës dhe heroin në çdo kat.
Archer i qytetit po bëhet shumë më i fuqishëm sa më shumë përmirësime.

Maybe You Like