Download Grand Battle Royale (MOD Unlimited Money)

Download Grand Battle Royale (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version3.4.0
File Size110.8Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherGameSpire Ltd.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Grand Battle Royale (MOD, para të pakufizuara) - një nga qitësit më të njohur në internet sot, si rezultat, në internet, herë pas here ka analoge të ndryshme. Pra, ne kemi një lojë të quajtur Grand Battle Royale: Pixel FPS, e cila është një lloj versioni kub piksel i Royal Battle, ndërsa në përgjithësi, gameplay kopjon pothuajse plotësisht origjinalin. Pasi të keni zbritur në një ishull mbresëlënës në madhësi, detyra juaj është që së pari të gjeni armën, dhe më pas të përpiqeni jo vetëm të mbijetoni, por edhe të shkatërroni sa më shumë rivalë, sepse vetëm njëri mund të bëhet fitues.

Screenshots

Download Grand Battle Royale (MOD Unlimited Money)Download Grand Battle Royale (MOD Unlimited Money)Download Grand Battle Royale (MOD Unlimited Money)Download Grand Battle Royale (MOD Unlimited Money)Download Grand Battle Royale (MOD Unlimited Money)

Grand Battle Royale Video

Download Grand Battle Royale (MOD Unlimited Money) APK for Android

Sezoni i Grand Battle Royale 2018!
Nëse ju pëlqejnë lojërat ushtarake me piksel me bllok dhe lojërat Battle Royale, atëherë patjetër që do t'ju pëlqejnë Grand Battle Royale!
BATTLE në lojërat me shumë lojtarë në internet kur luani lojën e re masive të botës së hapur!
Mbijetoni terrenet e betejës, përmirësoni aftësitë tuaja për të shtënat dhe zhvilloni taktika të reja PVP FALAS!
Hidhni nga avioni i mbijetesës në ishullin e vdekur, gjeni plaçkën më të mirë, vrisni armiqtë.
Lojtarët janë shpërndarë nëpër ishull të paarmatosur dhe duhet të gjejnë dhe përdorin armë dhe sende të ndryshme për të eliminuar kundërshtarët.
Gjeni armët më të mira që mundeni: pushkë sulmi, armë pixel, smg, pushkë gjahu dhe armë të tjera.
Dominoni fushën e betejës duke u përballur me secilin kundërshtar dhe bëhuni i mbijetuari i fundit #1!
Merrni armën tuaj me pixel dhe gjuani!.

Maybe You Like