Download Good Pizza, Great Pizza (MOD Unlimited Money)

Download Good Pizza, Great Pizza (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version4.16.0.1
File Size138.3Mb
File TypeAPK
PublisherTapBlaze
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Pica e mirë, Pica e Madhe (MOD, para të pakufizuara) - një imitues ekonomik për lëndët gastronomike, në të cilin do të merrni kontrollin e një kafeneje të vogël për gatimin e picave. Siç u përmend tashmë, ju duhet të filloni vetëm me një kafene të vogël, ndërsa zhvilluesit vendosën të përdorin një veçori mjaft të pazakontë, domethënë, restoranti juaj do të vizitohet nga vizitorë të ndryshëm që preferojnë 50 receta të ndryshme të pjekur, ju duhet të plotësoni kërkesat e tyre. Meqenëse zhvillimi i ndërmarrjes do të zgjerohet, dhe rrjedhimisht do të rritet edhe statusi juaj.

Screenshots

Download Good Pizza, Great Pizza (MOD Unlimited Money)Download Good Pizza, Great Pizza (MOD Unlimited Money)Download Good Pizza, Great Pizza (MOD Unlimited Money)Download Good Pizza, Great Pizza (MOD Unlimited Money)Download Good Pizza, Great Pizza (MOD Unlimited Money)

Good Pizza, Great Pizza Video

Download Good Pizza, Great Pizza (MOD Unlimited Money) APK for Android

Keni dashur ndonjëherë të dini se si është të drejtosh dyqanin tënd të Pizzave?
Tani mundeni me lojën më të re të gatimit të TapBlaze, Good Pizza, Great Pizza!
Bëni çmos për të përmbushur porositë e picave nga klientët, ndërkohë që fitoni para të mjaftueshme për të mbajtur restorantin tuaj të hapur.
Përmirësoni restorantin tuaj me veshje të reja, dekor dhe pajisje kuzhine për të konkurruar me rivalin tuaj të picës, Alicante!

Maybe You Like