Download Goat Simulator Payday (MOD Full)

Download Goat Simulator Payday (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.0.1
File Size464.2Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherCoffee Stain Publishing
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Goat Simulator Payday - një lojë që kohët e fundit është bërë gjithnjë e më e popullarizuar, si në pajisjet celulare ashtu edhe në PC. Në projektin e ri të quajtur Goat Simulator Payday, krijuesit e lojës vendosën të kombinojnë lojën me lojën po aq të njohur Payday, pasi nuk është e vështirë të merret me mend nga titulli se do të veproni si dhia e grabitjes së bankës dhe grabitjeve të tjera. Duke vepruar kështu, ju nuk do të jeni vetëm me ju në shoqërinë nuk do të ketë karaktere më pak ngjyra, të tilla si një flamingo fluturues, një delfin në një gurney, një deve pështyrë. Grafikisht, loja është bërë mbi të gjitha lavdërimet, vendndodhjet e zhvilluara dhe personazhet e detajuar nuk janë në asnjë mënyrë inferiore ndaj projekteve kryesore nga platformat desktop. Një menaxhim i përshtatshëm do të shijojë plotësisht lojën.

Screenshots

Download Goat Simulator Payday (MOD Full)Download Goat Simulator Payday (MOD Full)Download Goat Simulator Payday (MOD Full)Download Goat Simulator Payday (MOD Full)Download Goat Simulator Payday (MOD Full)

Goat Simulator Payday Video

Download Goat Simulator Payday (MOD Full) APK for Android

Goat Simulator: Payday është simulimi më kriminal i dhisë deri më tani!
Luajnë 4 banditë të rinj kryesorë - Një flamingo fluturues, një delfin me karrige me rrota, një deve që pështyn dhe një dhi që është me të vërtetë e bukur.
Përdorni PRANKNET © për të gjetur ekuipazhin tuaj të ri disa grabitje, më pas shpërndani paratë tuaja të vjedhura për gjëra të ndryshme.
Kryesisht maska. Mirë vetëm maska.
Shmangni policinë duke vjedhur dhe vozitur makinat e njerëzve të tjerë, sepse është shumë e shtrenjtë për të blerë tuajën.

Maybe You Like