Goat Simulator GoatZ MOD

Download Goat Simulator GoatZ (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.4.6
File Size530.1Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherCoffee Stain Studios
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Goat Simulator GoatZ - Bricjapi simulator në botën e hapur me zombie, loja nuk do të jetë një histori, ju duhet të shkatërroni zombitë dhe gjithçka përreth. Ka dy mënyra të ndryshme - Survival dhe Standard, zgjidhni tuajin dhe vazhdoni të shkatërroni gjithçka.

Download Goat Simulator GoatZ (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like