Download Garfield Rush (MOD Unlimited Money)

Download Garfield Rush (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 2.3 and up
Version2.2.2
File Size74.8Mb
File TypeAPK
PublisherIvy
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Garfield Rush (MOD, para të pakufizuara) - vrapues klasik i pafund i bazuar në serialin e animuar të njohur "Garfield". Dhe kështu, ju do të jeni në rolin e një maceje qesharake dhe të ngathët për të vrapuar rrugëve të qytetit, përveç vendosjes së një rekord tjetër, do t'ju duhet të grumbulloni sende të ndryshme, monedha dhe shpërblime, të gjitha këto do t'i përdorni për të përfunduar Loja. Vizualisht, loja u krye në stilin e një karikaturë klasike, dhe gjithashtu u përpoq të ruante atmosferën origjinale.

Screenshots

Download Garfield Rush (MOD Unlimited Money)Download Garfield Rush (MOD Unlimited Money)Download Garfield Rush (MOD Unlimited Money)Download Garfield Rush (MOD Unlimited Money)Download Garfield Rush (MOD Unlimited Money)

Garfield Rush Video

Download Garfield Rush (MOD Unlimited Money) APK for Android

Garfield Rush është një lojë e pafundme celulare ku Lojtari është Garfield, Odie ose Nemo.
Pasi mashtrohet nga një mace e quajtur Harry, lojtari e ndjek pas.
Ndërsa vrapojnë, ata rrëmbejnë monedha ari nga ajri, ndërsa njëkohësisht shmangin përplasjet me automjete dhe objekte të tjera, dhe gjithashtu mund të kërcejnë në majë të automjeteve për të parë shkurtoret.
Lojtari mund të mbledhë sende të ndryshme si monedha, pikë, këpucë elastike , jetpacks, magnet dhe pako përforcues.

Maybe You Like