Download Garena Free Fire MAX (MOD Full)

Download Garena Free Fire MAX (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.94.1
File Size587Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherGarena International I
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Garena Free Fire MAX - versioni më i përpunuar i lojës Garena Free Fire. Loja është krijuar posaçërisht për pajisje të fuqishme dhe të avancuara, me grafikë maksimale, efekte të reja speciale, tinguj dhe rezolucion Ultra HD. Thelbi i lojës është identik me atë origjinal, ju fluturoni në një aeroplan, pas së cilës ju duhet të bëni një kërcim me parashutë dhe të gjeni një vend të mirë uljeje, por vini re se plaçka është e disponueshme vetëm në ndërtesa, hangarë, palosje.

Screenshots

Download Garena Free Fire MAX (MOD Full)Download Garena Free Fire MAX (MOD Full)Download Garena Free Fire MAX (MOD Full)Download Garena Free Fire MAX (MOD Full)Download Garena Free Fire MAX (MOD Full)

Garena Free Fire MAX Video

Download Garena Free Fire MAX (MOD Full) APK for Android

Free Fire MAX është krijuar ekskluzivisht për të ofruar përvojë premium të lojës në një Battle Royale.
Shijoni një shumëllojshmëri mënyrash lojërash emocionuese me të gjithë lojtarët Free Fire nëpërmjet teknologjisë ekskluzive Firelink.
Përjetoni luftën si kurrë më parë me rezolucione Ultra HD dhe efekte mahnitëse.
Pritë, shuplakë dhe mbijetoni; Ka vetëm një qëllim: të mbijetosh dhe të jesh i fundit në këmbë.
Zjarri Falas, Beteja në stil!
[Fast-paced, deeply immersive gameplay]

Maybe You Like