Download Galaxy on Fire 2 HD (MOD Money/Expansions)

Download Galaxy on Fire 2 HD (MOD Money/Expansions)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.0.15
File Size970.1Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherDeep Silver
PriceFree
MOD FeaturesMoney/Expansions

Descriptions

Galaxy on Fire 2 HD (MOD, Money/Expansions) - ndoshta loja më realiste dhe më e njohur për fluturimin në hapësirë ​​të hapur, provoni aftësitë tuaja në drejtimin e një anije kozmike të madhe që mund ta përmirësoni në çdo kohë dhe t'i bashkëngjitni asaj edhe më shumë armë dhe lazer. Grafikat tepër realiste dhe të bukura do t'ju pushtojnë që në minutat e para të lojës, dhe kontrolli i thjeshtë që mund të personalizoni gjithmonë sipas shijes tuaj nuk do t'ju sjellë ndonjë shqetësim, nuk do t'ju sjellë ndonjë bezdi, do të bëhet pirat, duke grabitur anije dhe karvane, ose do të shkoni për porosi dhe bëhu një model i vërtetë i rregullave, ti, dhe kush do të jesh?

Screenshots

Download Galaxy on Fire 2 HD (MOD Money/Expansions)Download Galaxy on Fire 2 HD (MOD Money/Expansions)Download Galaxy on Fire 2 HD (MOD Money/Expansions)Download Galaxy on Fire 2 HD (MOD Money/Expansions)Download Galaxy on Fire 2 HD (MOD Money/Expansions)

Download Galaxy on Fire 2 HD (MOD Money/Expansions) APK for Android

LOJËRA E VEPRIMIT SCI-FI SHKENCORE NË BOTË E HAPUR #1, Galaxy on Fire 2 HD është versioni spektakolar i Google Play i simulimit të luftimeve dhe tregtimit të shumëçmuar në hapësirë.
Me grafikë të fundit 3D dhe një thellësi të paprecedentë të lojës, titulli është një pikë referimi për lojërat fantastiko-shkencore në telefonat inteligjentë dhe tabletët!

Maybe You Like