Download Fruit Ninja (MOD Unlimited Money)

Download Fruit Ninja (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version3.21.0
File Size143.7Mb
File TypeAPK
PublisherHalfbrick Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Fruit Ninja (MOD, para të pakufizuara) - një lojë tepër popullore në të cilën do të luani për këtë ninja, por nuk keni pse të luftoni kundër të keqes dhe kundërshtarëve të tjerë, thjesht do të prisni frutin që do të fluturojë deri në majë, por kini kujdes, sepse në vend të tyre do të takoni dhe bomba. Mblidhni monedha, të cilat mund t'i shpenzoni për përmirësime të ndryshme dhe katana të reja. Loja ka grafikë shumë të bukur dhe realiste, me efekte speciale shumë të gjalla. Fruit Ninja mod apk teston në mënyrë të përsosur reagimin tuaj dhe shkathtësinë e gishtave.

Screenshots

Download Fruit Ninja (MOD Unlimited Money)Download Fruit Ninja (MOD Unlimited Money)Download Fruit Ninja (MOD Unlimited Money)Download Fruit Ninja (MOD Unlimited Money)Download Fruit Ninja (MOD Unlimited Money)

Fruit Ninja Video

Download Fruit Ninja (MOD Unlimited Money) APK for Android

Mirë se vini në dojo, ninja.
Objektivi juaj: bëhuni mjeshtër i prerjes së frutave!
Çfarë mënyre më e mirë për ta bërë këtë sesa të luash Fruit Ninja, lojën origjinale celulare të prerjes së frutave?
🍉Zbuloni tehun tuaj dhe filloni masakrën e lëngshme me tre mënyrat klasike të lojës që miliarda lojtarë kanë njohur dhe dashuruar.
Përjetoni emocionin e vendosjes së një rezultati të ri të lartë në modalitetin Arcade të preferuar nga fansat ndërsa përqendroheni në shmangien e bombave dhe prerjen e kombinimeve masive me ndihmën e bananeve speciale Double Score, Freeze ose Frenzy.
Keni nevojë për diçka më pak intensive?
Thjesht relaksohuni dhe shkurtojeni për lehtësimin e stresit në modalitetin Zen.
Së fundi, preni sa më shumë që të mundeni në modalitetin e pafund Classic - thjesht shmangni bombat dhe sigurohuni që të mos i bini frutat!
Bëjeni lojën tuaj edhe më emocionuese duke pajisur fuqi të veçanta që do t'i japin rezultatit tuaj një nxitje të këndshme.
🍓Pasi të keni mprehur aftësitë dhe reflekset tuaja, vendosini ato në provë në modalitetin Event, ku do të hyni në përplasje sfiduese dhe intensive me personazhe si Truffles the derri, Mari dhe Rinjin për mundësinë për të fituar shpata unike dhe dojo që mund të të përdoret në modalitetin Classic, Zen dhe Arcade.
Erëzoni ditën tuaj dhe bëhuni më energjik në modalitetin tonë të përditshëm të Sfidës - a mund t'i ndani ninjat e tjerë për çmime dhe lavdi speciale?
🏆

Maybe You Like