Frozen Free Fall MOD

Download Frozen Free Fall (MOD Unlimited Lives)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version8.6.0
File Size199.5Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherDisney
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Lives

Descriptions

Rënia e lirë e ngrirë (MOD, Jetë të Pafundme) - një lojë e pabesueshme në të cilën e gjeni veten në një botë ku ngjarjet u ndodhin të gjithë filmave vizatimorë të famshëm. Ju jeni duke pritur për familjen mbretërore, si dhe miqtë e tyre besnikë. Do të keni shumë detyra që duhet të kaloni. Detyra juaj është të grumbulloni tre ose më shumë kube me vështirësi. Sa më shumë kube të vendosni, aq më shumë fitoni. Për nivele më komplekse, do të ndihmoheni nga personazhet kryesore. Do të keni shumë shpërblime që do t'ju ndihmojnë në situata të vështira.

Download Frozen Free Fall (MOD Unlimited Lives) APK for Android

Maybe You Like