Download Frostborn (MOD Full)

Download Frostborn (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.22.17.48827
File Size547.8Mb
File TypeAPK
PublisherKEFIR
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Frostborn: Coop Survival - RPG në internet me shumë lojtarë të realizuar në mjedisin skandinav, kështu që ju duhet të merrni rolin e një lufte të re dhe të përpiqeni të bëheni një nga vikingët më të mëdhenj. Në përgjithësi, mekanika e lojës është bërë në një stil klasik, ndërtoni një bazë, grumbulloni burime, eksploroni botën përreth dhe zhvilloni karakterin tuaj, ndërsa do të keni në dispozicion një përzgjedhje të madhe armësh, forca të blinduara dhe sende të ndryshme. Si në çdo projekt online, ju do të jeni në gjendje të bashkoheni me lojtarët e tjerë në klane, dhe mundësia e transmetimit bashkëpunues do t'ju lejojë të luani me tre miq në një skuadër.

Screenshots

Download Frostborn (MOD Full)Download Frostborn (MOD Full)Download Frostborn (MOD Full)Download Frostborn (MOD Full)Download Frostborn (MOD Full)

Frostborn Video

Download Frostborn (MOD Full) APK for Android

Nënshtroni fuqitë e perëndive dhe përballuni me ushtrinë e të vdekurve së bashku me miqtë tuaj.
Bëjini përsëri tokat e vikingëve të mrekullueshëm duke ndërtuar një kryeqytet të ri nga e para dhe nisuni drejt thesareve dhe fitoreve të reja në brigjet e paeksploruara.
E gjithë kjo dhe më shumë ju pret në lojën e re të mbijetesës në internet RPG Frostborn!
Bota u zhyt në errësirë.
Në egërsirat e Midgard, të vdekurit enden në mes të ditës.
Uji nga lumenjtë ju djeg fytin, Valkyries nuk i merr më të rënët betejë në Valhalla dhe diçka e keqe fshihet mes hijeve të pyjeve dhe grykave.
Perëndesha Hel është përgjegjëse për të gjitha këto.
Ajo i mallkoi këto troje me magjinë e saj të zezë në vetëm 15 ditë, dhe tani ajo dëshiron të robërojë mbretërinë e të gjallëve!.

Maybe You Like