Friday the 13th: Killer Puzzle MOD

Download Friday the 13th: Killer Puzzle (MOD Unlimited Currency)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version16.7
File Size97.6Mb
File TypeAPK
PublisherBlue Wizard Digital LP
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Currency

Descriptions

E Premte e 13: Killer Puzzle (MOD, Valuta e Pafund) - lojë enigmë e bazuar në kthesa, komploti i së cilës bazohet në tmerrin popullor, dhe ju luani rolin e zuzarit kryesor. Dhe kështu, ju duhet të gjurmoni turistët e pafat në më shumë se njëqind vende dhe, duke përdorur të gjitha llojet e armëve vdekjeprurëse, për të kryer akte të përgjakshme dhune. Megjithatë, kjo nuk është gjëja më e rëndësishme; Komponenti taktik dhe aftësia për të vlerësuar dhe parashikuar saktë situatën dalin në plan të parë në lojë. Grafikat elegante të filmave vizatimorë përcaktojnë në mënyrë të përkryer atmosferën e përgjithshme të tmerrit.

Download Friday the 13th: Killer Puzzle (MOD Unlimited Currency) APK for Android

Maybe You Like