FRAMED 2 MOD

Download FRAMED 2 (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.1.0
File Size269.1Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherNoodlecake Studios Inc
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

FRAMED 2 - një enigmë unike në të cilën do të ndryshoni vendndodhjen e kornizave të animuara për të ndërtuar rezultatin e saktë të ngjarjeve. Ju duhet të lëvizni valixhen nëpër qytet, plot mbrojtje, në destinacion dhe ta bëni atë me kujdes. Komploti i lojës zhvillohet shumë përpara komplotit të pjesës së parë të lojës.

Download FRAMED 2 (MOD Full) APK for Android

Maybe You Like