Download Forward Assault (MOD Enemy on Minimap)

Download Forward Assault (MOD Enemy on Minimap)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.1038
File Size262.6Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherBlayze Games, L.L.C.
PriceFree
MOD FeaturesEnemy on Minimap

Descriptions

Forward Assault (MOD, Enemy në Minimap) - zhvillues taktikë të qitësve me shumë lojtarë në internet, të cilët përdorën për të krijuar projektin të gjithë elementët dhe modulet e njohura, në mënyrë që tifozët e zhanrit të mund të luajnë revolen e njohur vetëm në platformat celulare. Armët e zakonshme, misionet, detyrat dhe mënyrat gjithashtu nuk do të jenë surprizë, por pjesa grafike do t'i kënaqë shumë fansat nga personi i parë në internet. Por parashtrimi i komplotit për secilin lojtar është më mirë të konsiderohet më afër vetë.

Screenshots

Download Forward Assault (MOD Enemy on Minimap)Download Forward Assault (MOD Enemy on Minimap)Download Forward Assault (MOD Enemy on Minimap)Download Forward Assault (MOD Enemy on Minimap)Download Forward Assault (MOD Enemy on Minimap)

Download Forward Assault (MOD Enemy on Minimap) APK for Android

Qitës më i mirë taktik në internet me shumë lojtarë për personin e parë për celularin.
Forward Assault është një gjuajtës i personit të parë Lojtar kundër Lojtarit me lojë taktike, bëhuni drejtuesi i ekipit tuaj dhe bëhuni gati për të rrëzuar ekipin e armikut.
Grafika me cilësi të lartë dhe loja e aksionit me qitje me ritëm të shpejtë.
Forward Assault ofron disa armë si pushkë gjahu, snajperë, pushkë, pushkë sulmi dhe armë më të fuqishme nga të cilat mund të zgjidhni.
Zgjidhni anën tuaj, luani si kundër-terrorist për të parandaluar që terroristët të vendosin një bombë të rrezikshme ose luani si terrorist në përpjekje për të shkatërruar objektivin tuaj kryesor.

Maybe You Like