Download Forge of Empires (MOD Full)

Download Forge of Empires (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.244.16
File Size164.1Mb
File TypeAPK
PublisherInnoGames GmbH
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Forge of Empires - strategji online me shumë lojtarë në të cilën ju duhet të merrni kontrollin e një vendbanimi të vogël të Epokës së Gurit dhe të përpiqeni ta zhvilloni atë në metropolin e lulëzuar të kohës sonë. Vlen të përmendet se zhvilluesit zgjodhën me mjaft saktësi aspektet kryesore të zhvillimit, teknologjisë, kulturës dhe infrastrukturës. Gjithashtu, ju duhet të zgjidhni drejtimin kryesor të zhvillimit, si tregtia dhe politika ose rrëmbimi i tokës ushtarake. Vlen të përmendet grafika e shkëlqyer që vetëm plotëson avantazhet e lojës.

Screenshots

Download Forge of Empires (MOD Full)Download Forge of Empires (MOD Full)Download Forge of Empires (MOD Full)Download Forge of Empires (MOD Full)Download Forge of Empires (MOD Full)

Forge of Empires Video

Download Forge of Empires (MOD Full) APK for Android

Forge of Empires - Ndërtoni një qytet!
Ndërtoni një perandori dhe udhëtoni nëpër shekuj!
Nga qytetërimet e lashta, nëpër mbretëritë mesjetare dhe deri në të ardhmen.
Ngrihuni dhe sundoni tokat tuaja me krenari.
Ky simulim RTS MMO është plot me përmbajtje të mahnitshme.
Bashkohuni dhe ndërveproni me miliona lojtarë aktivë nga e gjithë bota!.

Maybe You Like

League of Legends
Riot Games, Inc
Dawn of Titans (MOD Free Shopping)
NaturalMotionGames Ltd
Gears POP!
Microsoft Corporation
Last Shelter: Survival
Long Tech Network Limited
Clash Royale
Supercell