Download Fluid Simulation (MOD Full)

Download Fluid Simulation (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.2.1
File Size14.6Mb
File TypeAPK
PublisherPavel Dobryakov
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Fluid Simulation - Trippy Stress Reliever - një lojë unike, loja e së cilës është një kombinim i një projekti krijues dhe një simuluesi fizik. Dhe kështu, si fillim, duhet të zgjidhni dhe konfiguroni shumë parametra, pas së cilës me një prekje të thjeshtë në ekran mund të ndryshoni vendndodhjen dhe gjendjen e substancës, ky veprim do të shoqërohet me animacion shumëngjyrësh, i cili do t'ju lejojë jo vetëm për të kuptuar sjelljen e lëngjeve të ndryshme në kushte të ndryshme, por edhe për të krijuar kompozime unike vizuale.

Screenshots

Download Fluid Simulation (MOD Full)Download Fluid Simulation (MOD Full)Download Fluid Simulation (MOD Full)Download Fluid Simulation (MOD Full)Download Fluid Simulation (MOD Full)

Fluid Simulation Video

Download Fluid Simulation (MOD Full) APK for Android

Ndiheni të mërzitur apo të shqetësuar?
Ky aplikacion mund të zgjidhë problemin tuaj!
Luaj me lëngjet relaksuese me një prekje të gishtave.
Luani dhe eksperimentoni me këto substanca që rrotullohen.
Pamjet e mrekullueshme do t'ju lënë pa frymë dhe do t'ju ndihmojnë të lehtësoni stresin.
Ju gjithashtu mund ta përdorni aplikacionin si sfond të drejtpërdrejtë 😍Ky krijim i bukur mund t'ju ndihmojë të qetësoheni, të meditoni, të relaksoheni, të largoni këtë ankth të bezdisshëm nga mendja juaj dhe të shijoni momentin tuaj të jetës, pikërisht tani.
Kur ta lëshoni për herë të parë, do të ngriheni nga një bukuri, ajo madhështi, që nuk e keni parë kurrë më parë.
Besoni apo jo, do të bëheni të lumtur duke e luajtur atë, duke e shtrydhur çdo sekondë prej saj, për të përjetuar dashurinë dhe lidhjen me universin tonë të madh.
A nuk është ende bindëse për ju?
Atëherë ju jeni lloji i personit për të cilin është krijuar ky aplikacion.
Kjo do të qetësojë inatin tuaj dhe do të bëheni një person shumë i këndshëm për t'u shoqëruar.
Tregojuni edhe fëmijëve tuaj, do t'u pëlqejë.
Ju keni vetëm një jetë, kështu që çfarë prisni.
Mos e lexoni këtë dhe luajeni.
Mund të pyesni se si funksionon dhe mund të them se funksionon me një forcë magjie.
Universi ynë funksionon sipas parimeve të shfaqjes, rregulla të vogla fizike e bëjnë të mundur gjithë jetën.
Ky aplikacion simulon lëngun, gazin dhe ujin.
Ky është një simulim i jetës së lëngjeve.
Eksperiencë shumë e kënaqshme, psikedelike dhe tronditëse.
Shikoni ato rrotullime shumëngjyrëshe.
Ndjeni rrjedhën.Bëhuni një person i shkolluar.
Duhet të ndaloni së lexuari këtë dhe në vend të kësaj të instaloni një aplikacion.
Merrni një dozë të freskët të lëngjeve në mendjen tuaj!
Vetëm ndaloni tashmë!
Beje!.

Maybe You Like