Download Flippy Knife (MOD Unlimited Coins)

Download Flippy Knife (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.8.8.6
File Size56.6Mb
File TypeAPK
PublisherBeresnev Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Flippy Knife (MOD, Monedha të Pafundme) - një arkadë klasike me elemente të fizikës në të cilën duhet të kryeni një detyrë mjaft të pazakontë, domethënë, të hidhni thikën në atë mënyrë që objekti të ulej në një vend të caktuar ndërsa përfundoni sa më shumë rrotullime sa më shumë që të jetë e mundur. Përkundër faktit se ky zhanër është mjaft i përfaqësuar gjerësisht në platformat celulare Flippy Knife, është mjaft e rëndësishme, fizika realiste, mënyrat e ndryshme të lojës, grafika elegante kubike.

Screenshots

Download Flippy Knife (MOD Unlimited Coins)Download Flippy Knife (MOD Unlimited Coins)Download Flippy Knife (MOD Unlimited Coins)Download Flippy Knife (MOD Unlimited Coins)Download Flippy Knife (MOD Unlimited Coins)

Flippy Knife Video

Download Flippy Knife (MOD Unlimited Coins) APK for Android

FLIPPY KNIFE - rrokullisni thikat, hidhni sëpata dhe hidhni shpata legjendare!
Bëhuni mjeshtër ndërsa ndërtoni koleksionin tuaj të thikave!
PËR ÇFARË ËSHTË LOJA?.
Mësoni si t'i rrotulloni thikat si profesionist, për të bërë kombinime të shkëlqyera dhe mos i humbisni kurrë!
Bëhuni një mjeshtër i vërtetë i 7 lokacioneve të ndryshme dhe merrni një koleksion të madh të thikave, shpatave, sëpatave dhe legjendave të famshme të fantazisë!.

Maybe You Like