Download Flight Pilot Simulator 3D Free (MOD Unlimited Coins)

Download Flight Pilot Simulator 3D Free (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version2.10.6
File Size133.6Mb
File TypeAPK
PublisherFun Games For Free
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Flight Pilot Simulator 3D Falas (MOD, Monedha të Pafundme) - zhvilluesit e kësaj loje ju ftojnë të uleni pas timonit të një aeroplani të madh dhe të shpejtë. Fluturoni nëpër botë dhe shijoni një muzg dhe peizazh shumë të bukur, blini transport ajror të tjerë avionësh dhe kryeni detyrën që ju është caktuar. Loja është e mrekullueshme relakson dhe jep një ndjenjë të pabesueshme që nuk e keni ndjerë kurrë. Zgjidhni avionin tuaj dhe përballë lirisë! Kontrolli i Flight Pilot Simulator 3D mod apk është shumë i qartë dhe intuitivisht i thjeshtë dhe nuk ju detyron të mësoheni ose të rikualifikoheni.

Screenshots

Download Flight Pilot Simulator 3D Free (MOD Unlimited Coins)Download Flight Pilot Simulator 3D Free (MOD Unlimited Coins)Download Flight Pilot Simulator 3D Free (MOD Unlimited Coins)Download Flight Pilot Simulator 3D Free (MOD Unlimited Coins)Download Flight Pilot Simulator 3D Free (MOD Unlimited Coins)

Flight Pilot Simulator 3D Free Video

Download Flight Pilot Simulator 3D Free (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Merr vetes avionin më të mirë dhe shko MË LARTË!
+ Grafika 3D ultra REALISTIKE dhe animacione fantastike.
+ Tonelata avionësh të jetës reale: nga mbështetësit me një motor deri te avionët SUPERSONIC, nga avionët e linjës te avionët ushtarakë.

Maybe You Like