Download Flaming Core (MOD Unlimited Money)

Download Flaming Core (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version4.1.1
File Size78.4Mb
File TypeAPK
PublisherHabby
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Flaming Core (MOD, Para të Pafundme) - lojë arcade interesante dhe dinamike, komploti i së cilës zhvillohet në një botë fantazi. Sipas autorëve, ju jeni një anëtar i ekipit të hakerëve, por shokët tuaj janë sulmuar nga ndërhyrës dhe tani vetëm ju jeni në gjendje t'i ndihmoni ata. Për ta bërë këtë, ju duhet të shkatërroni të gjithë armiqtë në ekran, dhe kjo mund të bëhet vetëm në një mënyrë, duke i goditur ata me një element topi luftarak. Grafika të shkëlqyera të detajuara dhe lojë dinamike me një histori magjepsëse padyshim që do të tërheqin të gjithë fansat e arkadave.

Screenshots

Download Flaming Core (MOD Unlimited Money)Download Flaming Core (MOD Unlimited Money)Download Flaming Core (MOD Unlimited Money)Download Flaming Core (MOD Unlimited Money)Download Flaming Core (MOD Unlimited Money)

Flaming Core Video

Download Flaming Core (MOD Unlimited Money) APK for Android

Hyni në një botë hakerash.
Të gjithë shokët tuaj janë hakuar dhe tani gjithçka atje ka vetëm një mision: t'ju zhdukë.
Mirë se vini në FLAMING CORE!.

Maybe You Like