Five Nights at Freddy’s 3 MOD

Download Five Nights at Freddy's 3 (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.0
File Size61.8Mb
File TypeAPK
PublisherScott Cawthon
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Five Nights at Freddy's 3 (MOD, Unlocked) - një nga projektet më të njohura horror që fillimisht u shfaq në PC dhe fitoi njohjen e merituar midis lojtarëve dhe si rezultat debutoi në platformat celulare me jo më pak sukses. Dhe këtu kemi pjesën e tretë të ekskluzivitetit, ngjarjet e së cilës zhvillohen tridhjetë vjet pas asaj që ndodhi në pjesën e parë. Dhe kështu, krijuesit e projektit vendosën të rikrijojnë historinë duke i kushtuar më shumë vëmendje realizmit dhe detajeve. Nga ana tjetër, vetë loja mori gjithashtu një numër përditësimesh, duke përfshirë vazhdimin e komplotit, nivele të reja dhe grafikë të përmirësuar.

Download Five Nights at Freddy's 3 (MOD Unlocked) APK for Android

Maybe You Like