Download Fit the Fat 2 (MOD Unlimited Energy)

Download Fit the Fat 2 (MOD Unlimited Energy)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.4.4
File Size49.7Mb
File TypeAPK
PublisherFive Bits, Inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Energy

Descriptions

Fit the Fat 2 (MOD, Energji e Pafund) - një lojë shumë interesante dhe problematike në të cilën ju merrni kontrollin e një burri të trashë dhe gradualisht do ta bëni atë një atlet të vërtetë. Ushtroni çdo ditë dhe humbni peshë, shkoni në institucione të ndryshme dhe bëni ushqimin tuaj të duhur. Bëhuni një njeri i vërtetë i pashëm, të cilit të gjithë i kushtojnë vëmendje, tregoni se çfarë mund të bëni, surprizoni të gjithë njerëzit ziliqarë!

Screenshots

Download Fit the Fat 2 (MOD Unlimited Energy)Download Fit the Fat 2 (MOD Unlimited Energy)Download Fit the Fat 2 (MOD Unlimited Energy)Download Fit the Fat 2 (MOD Unlimited Energy)Download Fit the Fat 2 (MOD Unlimited Energy)

Fit the Fat 2 Video

Download Fit the Fat 2 (MOD Unlimited Energy) APK for Android

Mikut tonë i pëlqen të hajë.
Ushtrimi? Eh...jo aq shumë.Në fakt, ai është 507 lbs.
A e përmendëm se i pëlqen të hajë?.
Puna është – ai dëshiron të bëhet në formë!
Për ta bërë këtë ai ka nevojë për ndihmën tuaj.

Maybe You Like