Download Fishing and Life (MOD Unlimited Coins)

Download Fishing and Life (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.1 and up
Version0.0.194
File Size93.7Mb
File TypeAPK
PublisherNexelon inc.
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Peshkimi dhe jeta (MOD, Monedha të Pafundme) - arkadë e qetë dhe relaksuese në temat e peshkimit. Komploti i lojës është jashtëzakonisht i thjeshtë, djali vjen te babai i tij dhe, në kujtim të kohërave të vjetra, shkon për peshkim, ndërsa në dispozicion të tij vetëm një varkë e vogël e brishtë dhe një kallam i thjeshtë peshkimi. Në këtë gameplay kombinon grafika elegante poligonale, muzikë të qetë, menaxhim të thjeshtë dhe aftësinë për të kapur një kapje rekord. Një shumëllojshmëri e madhe peshqish do t'ju lejojë të kapni nga mina të vogla deri në madhësinë mbresëlënëse të peshkaqenëve dhe tonit. Në këtë rast, zhvilluesit ju lejuan të zgjidhni stilin e apk modalitetit Fishing Life, të përpiqeni të vendosni një rekord peshkimi ose thjesht të shijoni bukurinë e detit ose perëndimin e diellit.

Screenshots

Download Fishing and Life (MOD Unlimited Coins)Download Fishing and Life (MOD Unlimited Coins)Download Fishing and Life (MOD Unlimited Coins)Download Fishing and Life (MOD Unlimited Coins)Download Fishing and Life (MOD Unlimited Coins)

Fishing and Life Video

Download Fishing and Life (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Kënaquni duke luajtur Peshkimi dhe Jeta falas?
Më në fund ejani në hartën e re të 9-të!.
Peshkimi është për të shëruar zemrën tuaj.

Maybe You Like