Fisherman Go! MOD

Download Fisherman Go! (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.0.6.1001
File Size44.1Mb
File TypeAPK
PublisherMachbird Studio
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Peshkatari Shko! (MOD, para të pakufizuara) - nuk është e vështirë të merret me mend se detyra juaj do të jetë të kapni numrin maksimal të peshqve, ndërsa përpiqeni të nxirrni një trofe rekord. Përkundër faktit se ky projekt është kryesisht një arcade, zhvilluesit kanë zbatuar një model fizik realist, një përzgjedhje të madhe të pajisjeve dhe joshjeve, si dhe një zgjedhje mbresëlënëse të peshkut. Në këtë rast, ndërsa përparoni, do të fitoni monedha që mund të blini shufra peshkimi dhe shufra tjerrëse më efektive. Grafikat e tërhequra bukur plotësojnë në mënyrë të përkryer idenë e përgjithshme të lojës.

Download Fisherman Go! (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like