Find The Differences – Secret MOD

Download Find The Differences - Secret (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.3.4
File Size86.8Mb
File TypeAPK
Publisher10P STUDIO
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Find the Differences - Secret (MOD, Monedha të Pafundme) - enigmë me një histori romantike, e cila nga ana e saj është e ndarë në një seri tregimesh të bëra në foto. Në përgjithësi, do të gjeni më shumë se 20 histori të ndryshme dhe më shumë se 1000 enigma individuale, duke i zgjidhur të cilat do të njiheni me detajet e historisë. Në përgjithësi, mekanika e lojës është e thjeshtë dhe e qartë. Dy imazhe do të shfaqen para jush, në shikim të parë, ato janë të njëjta, por kjo është larg nga rasti.

Download Find The Differences - Secret (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like