Find The Differences MOD

Download Find The Differences (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.4.7
File Size86.8Mb
File TypeAPK
Publisher10P STUDIO
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Gjej dallimet (MOD, para të pakufizuara) - enigmë logjike për vëmendje dhe logjikë me një komplot detektiv, në të cilin duhet të zgjidhni më shumë se 1000 enigma të ndërlikuara, ndërsa mund të përdorni sugjerime shtesë, por mos harroni se loja shkon në kohë , dhe do t'ju duhet jo vetëm vëmendje, por edhe aftësi për të vlerësuar me të vërtetë situatën. Nga ana tjetër, loja e kësaj loje kombinon elemente të zhanreve të tilla si ikja nga dhoma dhe kërkimi i dallimeve midis fotografive. Mbështetja për gjuhën ruse do t'ju lejojë të shijoni lojën sa më komode.

Download Find The Differences (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like