Fernanfloo MOD

Download Fernanfloo (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version3.1
File Size42.8Mb
File TypeAPK
PublisherBroadbandTV Corp
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Fernanfloo (MOD, Monedha të Pafundme) - një platformë arcade horizontale në të cilën do të luani si një djalë i vogël qesharak i quajtur Fernanfloo, qëllimi kryesor i heroit tonë është një udhëtim i përditshëm dhe më pas komunikimi me audiencën e lojës. Por jo gjithçka është kaq e thjeshtë, gjatë rrugës do të të presin vetëm kafshët e liga dhe do të ëndërrosh të shijosh mishin tënd. Kontrolli i thjeshtë në formën e tasteve në ekran do t'ju lejojë t'i bëni detyrat tuaja sa më komode. Dhe grafika e vizatimit e kombinuar në mënyrë të përkryer me atmosferën e përgjithshme të lojës.

Screenshots

Download Fernanfloo (MOD Unlimited Coins)Download Fernanfloo (MOD Unlimited Coins)Download Fernanfloo (MOD Unlimited Coins)Download Fernanfloo (MOD Unlimited Coins)Download Fernanfloo (MOD Unlimited Coins)

Download Fernanfloo (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like