Fastlane: Road to Revenge MOD

Download Fastlane: Road to Revenge (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.46.0.6880
File Size91.4Mb
File TypeAPK
PublisherSpace Ape Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Fastlane: Road to Revenge (MOD, para të pakufizuara) - arkadë lojë aksioni për makina me pamje nga lart, komploti i së cilës zhvillohet në një model mjaft të njohur, një bandë e caktuar vrapuesish në rrugë merr makinën tuaj dhe tani detyra juaj nuk është vetëm të të kthejë makinën, por edhe të hakmerret ndaj shkelësve me anë të fitimit të garës. Mbërritjet mbahen në rrugët e qytetit, ndërsa mund të përdorni jo vetëm të gjitha llojet e teknikave tinëzare, por edhe armë mjaft ushtarake. Grafikisht Fastlane: Road to Revenge ekzekutohet në stilin e karikaturës dhe animacioni i ndritshëm do t'i shtojë ngjyra luftimeve.

Download Fastlane: Road to Revenge (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like