Download FarmVille 2: Country Escape (MOD Free Shopping)

Download FarmVille 2: Country Escape (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version20.8.8071
File Size156.0Mb
File TypeAPK
PublisherZynga
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

FarmVille 2: Country Escape (MOD, Pazar Falas) - është një seri lojërash bujqësore shumë e njohur e quajtur FarmVille. Do të zhvendoseni në një fshat të vogël, ku duhet të rriteni dhe të kujdeseni për kafshët, si dhe të rritni ushqim për ushqimin e tyre. Ndërtoni bunkerë për të mbledhur grurin dhe gjithashtu për të ujitur bimët ndërsa ngrini ujin nga pusi, kjo do t'ju mundësojë të korrni një kulture të madhe dhe të parandaloni humbjen e saj. Paralelisht me këtë në FarmVille 2 mod apk ju duhet të riparoni dhe ndërtoni ndërtesa të reja të dobishme, hangarë për të korrat e korrura dhe shtëpi.

Screenshots

Download FarmVille 2: Country Escape (MOD Free Shopping)Download FarmVille 2: Country Escape (MOD Free Shopping)Download FarmVille 2: Country Escape (MOD Free Shopping)Download FarmVille 2: Country Escape (MOD Free Shopping)Download FarmVille 2: Country Escape (MOD Free Shopping)

FarmVille 2: Country Escape Video

Download FarmVille 2: Country Escape (MOD Free Shopping) APK for Android

Ikni në fshat ku ju pret ferma!
Pastroni tokën për të rritur të korrat dhe pemët, më pas përdorni të korrat për të bërë mallra për të shitur.
Edukoni kafshë të adhurueshme në fermën tuaj; ushqejini ata për të prodhuar qumësht, vezë, djathë dhe shumë më tepër!
Përdorni punëtori si qumështore, furra pastiçerie, soba, furra për darkë për të bërë receta klasike që mund t'i shisni në tabela porosie dhe tregje dhe të fitoni monedha dhe pikë përvojë për t'u ngritur.
Mblidhni këto vepra artizanale dhe disa përbërës të rrallë për të bërë receta klasike dhe vepra artizanale të qëndrueshme në punëtori të çuditshme si Stacionet e Punës së Artizanatit, Tezgjah, Veraria, skara në plazh, tavolina për të bërë kukulla dhe më shumë.
Përdorni këto vepra artizanale për të lundruar nëpër lloje të ndryshme ngjarjesh në fermë.
Eksploroni lëndinë, pellgun, minierën dhe vende të tjera sekrete të fshehura në furçë për të mbledhur përbërës të rrallë.
Miqtë tuaj Farmhand do t'ju ndihmojnë të mblidhni këta përbërës sekretë, të cilët mund t'i përdorni për të tregtuar në tregje ose për të krijuar receta interesante.

Maybe You Like