Download Farming Simulator 18 (MOD Unlimited Money)

Download Farming Simulator 18 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.4.0.6
File Size156.1Mb
File TypeAPK
PublisherGIANTS Software
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Farming Simulator 18 (MOD, Para të Pafundme) - vazhdim i serisë së famshme të lojërave rreth bujqësisë. Këtë herë do të gjeni një grafikë të re, fizikë, modele të reja të teknologjisë. Merrni pas timonit të një automjeti të madh me rrota dhe gjurmuar dhe përpunoni fushat e tyre. Ju gjithashtu mund ta korrni dhe shesni për ta zgjeruar më shumë.

Screenshots

Download Farming Simulator 18 (MOD Unlimited Money)Download Farming Simulator 18 (MOD Unlimited Money)Download Farming Simulator 18 (MOD Unlimited Money)Download Farming Simulator 18 (MOD Unlimited Money)Download Farming Simulator 18 (MOD Unlimited Money)

Farming Simulator 18 Video

Download Farming Simulator 18 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Bëhuni një fermer modern në Farming Simulator 18!
Zhytuni në një botë të madhe të hapur dhe korrni shumë lloje të korrash, kujdesuni për bagëtinë tuaj - lopët, delet dhe derrat - merrni pjesë në pylltari dhe shisni produktet tuaja në një treg dinamik për të zgjeruar fermën tuaj!
Ju keni akses në një përzgjedhje e madhe e mbi 50 automjeteve dhe makinerive bujqësore, të rikrijuara me besnikëri nga mbi 30 prej emrave më të mëdhenj në industri, duke përfshirë markat më të respektuara të AGCO: Challenger, Fendt, Massey Ferguson dhe Valtra.
Drejtoni dhe përdorni pajisje krejt të reja dhe korrni panxhar sheqeri, patate, grurë, kanola, misër dhe për herë të parë luledielli.
Me një përvojë të thellë dhe të fuqishme simulimi, një botë të gjerë të hapur dhe një flotë të gjerë automjetesh duke përfshirë makina krejt të reja, bujqësi Simulator 18 ju fton në bordin e simulimit më të plotë të bujqësisë në dorë të krijuar ndonjëherë!.

Maybe You Like