Farmer Sim 2018 MOD

Download Farmer Sim 2018 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.8.0
File Size99.8Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherOvidiu Pop
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Farmer Sim 2018 (MOD, Para të Pafundme) - ju do të merrni rolin e fermerit, do të kultivoni tokën tuaj dhe do të korrni, do të ushqeni dhe do të kujdeseni për bagëtinë. Në lojë ka shumë teknika të ndryshme, për shembull: kombinat, traktorë, si dhe përbërësit e tyre.

Download Farmer Sim 2018 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like