Download Farm Town: Happy Village (MOD Unlimited Money)

Download Farm Town: Happy Village (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version2.49
File Size33.1Mb
File TypeAPK
Publisherforanj
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Farm Town: Happy Village (MOD, para të pakufizuara) - fermë shumëngjyrëshe me elementë të strategjisë ekonomike në të cilën ju duhet të merrni një fermë të vogël nën kontrollin tuaj dhe të përpiqeni ta ktheni atë në një ndërmarrje fitimprurëse, dhe përveç elementëve të zakonshëm të lojës për zhanrin , zhvilluesit shtuan një numër karakteristikash shtesë, kështu që ju mund të krijoni pjata të ndryshme nga të korrat. Ju gjithashtu mund të merrni kafshë shtëpiake, për shembull, një kalë i vogël dhe madje të organizoni një kopsht zoologjik të tërë që do të tërheqë vizitorë dhe do të fitojë para. Fotografia plotësohet me grafika të ndritshme dhe vendndodhje të detajuara.

Screenshots

Download Farm Town: Happy Village (MOD Unlimited Money)Download Farm Town: Happy Village (MOD Unlimited Money)Download Farm Town: Happy Village (MOD Unlimited Money)Download Farm Town: Happy Village (MOD Unlimited Money)Download Farm Town: Happy Village (MOD Unlimited Money)

Download Farm Town: Happy Village (MOD Unlimited Money) APK for Android

Kujdesi për një kopsht është padyshim mënyra më e mirë për të kaluar kohën tuaj të lirë.
Përjetoni sharmin e qetë të jetës rurale: ju pret një fermë e bukur me pamje nga një lumë.
Lëvizni në një fshat të lumtur, bëhuni fermer!
Rritni një shumëllojshmëri kulturash në fermën tuaj pranë vendbanimit: sanë, misër, perime, lule, fruta dhe manaferra.
Mblidhni kultura të shijshme çdo ditë!
Përdorni të korrat tuaja për të krijuar dhjetëra ushqime të ndryshme.
Ne kemi të gjitha recetat që ju nevojiten: gjel sheqeri, biskota, tortë ditëlindjeje dhe shumë më tepër.
Pastaj shisni mallrat tuaja banorëve të qytetit dhe fqinjëve miqësorë.
Është një mundësi e shkëlqyer për biznes!.
A keni dashur ndonjëherë të zotëroni një kalë i vogël ose një dele të vogël si kafshë shtëpiake?
Ndërtoni një kopsht zoologjik dhe ftoni kafshë shtëpiake të bukura në fermën tuaj.

Maybe You Like