Download Farm Town: Happy Farming Day (MOD Unlimited Money)

Download Farm Town: Happy Farming Day (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version3.80
File Size134.3Mb
File TypeAPK
Publisherforanj
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Farm Town: Happy Farming Day (MOD, Para të Pafundme) - një lojë e shkëlqyer bordi që është bërë në një stil klasik. Ju keni marrë një letër nga gjyshja juaj që ju kërkon të ndihmoni në fermën e saj, ajo është e moshuar dhe nuk mund ta përballojë më, shkoni te gjyshja juaj në fshat dhe ndihmojeni. Mbillni fidane pemësh frutore, ndërtoni struktura të reja dhe kujdesuni për kopshtin, monitoroni gjendjen e kafshëve tuaja, shisni produkte të tepërta në treg dhe fitoni para për të cilat mund të përmirësoni ndërtesat.

Screenshots

Download Farm Town: Happy Farming Day (MOD Unlimited Money)Download Farm Town: Happy Farming Day (MOD Unlimited Money)Download Farm Town: Happy Farming Day (MOD Unlimited Money)Download Farm Town: Happy Farming Day (MOD Unlimited Money)Download Farm Town: Happy Farming Day (MOD Unlimited Money)

Farm Town: Happy Farming Day Video

Download Farm Town: Happy Farming Day (MOD Unlimited Money) APK for Android

Mirë se vini në Farm Town, vendi ku jeni të mirëpritur për të shijuar aventurat familjare dhe ditët e bujqësisë!
Rritni bimë, eksploroni tokat, luani mini-lojë të bashkimit dhe kujdesuni për kafshët shtëpiake dhe kafshët e lezetshme.
Shisni mallra dhe fitoni monedha për të zgjeruar fshatin tuaj.
Sillni lumturi dhe gëzim në tokat tuaja.
Historia do t'ju ndihmojë të zhyteni në lojën relaksuese dhe të shpëtoni nga shqetësimet.
E gjithë kjo ju pret këtu TANI!
;).• Ndërtoni fabrika të ndryshme për të rritur biznesin tuaj.

Maybe You Like