Download Farm Paradise: Fun Farm (MOD Unlimited Money)

Download Farm Paradise: Fun Farm (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.78
File Size31.1Mb
File TypeAPK
Publisherforanj
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Farm Paradise: Fun Farm (MOD, Para të Pafundme) - Në këtë lojë ju mund të krijoni parajsën tuaj tropikale, në ishullin tuaj. Ju mund të ndërtoni një fermë, kopshte zoologjike, dyqane dhe madje edhe një aeroport. Gjithashtu, shkoni në ekspeditë për të gjetur burime dhe objekte të rralla.

Screenshots

Download Farm Paradise: Fun Farm (MOD Unlimited Money)Download Farm Paradise: Fun Farm (MOD Unlimited Money)Download Farm Paradise: Fun Farm (MOD Unlimited Money)Download Farm Paradise: Fun Farm (MOD Unlimited Money)Download Farm Paradise: Fun Farm (MOD Unlimited Money)

Farm Paradise: Fun Farm Video

Download Farm Paradise: Fun Farm (MOD Unlimited Money) APK for Android

Kujdesi për një kopsht është padyshim mënyra më e mirë për të kaluar kohën tuaj të lirë.
Udhëtoni në një ishull të vogël parajsor, një fermë e bukur me pamje nga një gji i qetë ju pret.
Kaloni Krishtlindjet në fermën tuaj!
Ndërtoni fshatin tuaj të lumtur, bëhuni fermer!
Rritni një shumëllojshmëri kulturash në fermën tuaj: sanë, misër, perime, lule dhe shumë fruta ekzotike.
Portokalli, mango, ananasi, karambola - ju emërtoni!
Mblidhni kultura të shijshme çdo ditë!
Përdorni të korrat tuaja për të krijuar dhjetëra ushqime të ndryshme.
Ne kemi të gjitha recetat që ju nevojiten: gjel sheqeri, biskota, tortë ditëlindjeje dhe shumë më tepër.
Fëmijët e duan atë!
Më pas shisni mallrat tuaja te një vendbanim aty pranë dhe fqinjëve miqësorë.
Është një mundësi e shkëlqyer për biznes!.
A keni dashur ndonjëherë të zotëroni një kalë i vogël ose një dele të vogël si kafshë shtëpiake?
Ndërtoni një kopsht zoologjik dhe ftoni kafshë shtëpiake të bukura në fermën tuaj.
Mblidhni kafshë të lezetshme nga e gjithë bota, më pas ftoni turistë.
Bëni mysafirët tuaj të lumtur dhe shijoni dhuratat e tyre.

Maybe You Like