Download Fallout Shelter (MOD Unlimited Money)

Download Fallout Shelter (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 7.0 and up
Version1.15.4
File Size282.7Mb
File TypeAPK
PublisherBethesda Softworks LLC
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Fallout Shelter (MOD, Para të Pafundme) - pajisni bunkerin tuaj dhe tërhiqni banorë të rinj drejt vetes. Mundi sulmet e armiqve dhe kthetrat e vdekjes, përmirësoje dhe bëje më të sigurt. Një lojë shumë interesante dhe emocionuese që do të tërheqë të gjithë dashamirët e betejave pas apokaliptike. Ju luani rolin e mbikëqyrësit të një prej kërkuesve që punojnë. Pomponi aftësitë te personazhet tuaj dhe dërgojini në kërkim të furnizimeve dhe gjërave të çmuara. Kryeni një numër të madh detyrash dhe kurseni banorët dhe njerëzit e tjerë. Fallout Shelter mod apk ka shumë enigma interesante dhe shumë vendndodhje që mund t'i vizitoni dhe dërgoni ekspeditën tuaj atje.

Screenshots

Download Fallout Shelter (MOD Unlimited Money)Download Fallout Shelter (MOD Unlimited Money)Download Fallout Shelter (MOD Unlimited Money)Download Fallout Shelter (MOD Unlimited Money)Download Fallout Shelter (MOD Unlimited Money)

Fallout Shelter Video

Download Fallout Shelter (MOD Unlimited Money) APK for Android

** Google Play më e mira e 2015 **Lojë për celularë e vitit - 2016 DICE Awards.
Fituesi 2015 Golden Joystick loja më e mirë e dorës/lëvizës.

Maybe You Like