Extreme Trucks Simulator MOD

Download Extreme Trucks Simulator (MOD unlimited money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.2.0
File Size94.8Mb
File TypeAPK
PublisherOvidiu Pop
PriceFree
MOD Featuresunlimited money

Descriptions

Extreme Trucks Simulator (MOD, para të pakufizuara) - një pllakë makinerie ndërtimi simulatori. Ka më shumë se një duzinë lodra të ngjashme, megjithatë, ky produkt i ri do të ketë veçoritë e veta. Zhvilluesit menduan lojën, i dhanë atij një numër të madh misionesh dhe pajisje të ndryshme, dhe të cilat mund të kontrollohen. Për sa i përket orarit mund të provoni dhe më mirë, por në përgjithësi, produkti i ri është i përshtatshëm për një kohë të mirë.

Download Extreme Trucks Simulator (MOD unlimited money) APK for Android

Maybe You Like