Download Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD Unlimited Money)

Download Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version1.4.2
File Size84.1Mb
File TypeAPK
PublisherAxesInMotion Racing
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD, Para të Pafundme) - Një imitues emocionues i vozitjes së garave me fizikë realiste dhe grafikë të shkëlqyer. Uluni në një makinë garash dhe tregoni të gjitha aftësitë tuaja për të vozitur shpejt në një metropol të madh. I gjithë qyteti është krijuar për ju, gjatë rrugës nuk do të takoni asnjë makinë në lëvizje drejt jush. Kaloni nëpër detyra, lëvizni, fitoni pikë, hapni mënyra të reja transporti dhe shumë më tepër me Extreme Car 2.

Screenshots

Download Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD Unlimited Money)Download Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD Unlimited Money)

Extreme Car Driving Simulator 2 Video

Download Extreme Car Driving Simulator 2 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Simulatori Extreme Car Driving është imituesi më i mirë i makinave për vitin 2014, falë motorit të tij të avancuar të fizikës reale Keni dashur të provoni një simulator të makinave sportive?
Tani mund të vozitësh, të lëvizësh dhe të ndjesh një makinë sportive garash falas!
Bëhu një vrapues i tërbuar në një qytet të tërë për ty.
Nuk ka nevojë të frenoni për shkak të trafikut ose garave me automjete të tjera rivale, në mënyrë që të mund të kryeni veprime të paligjshme marifete dhe të vraponi me shpejtësi të plotë pa ju ndjekur policia!.

Maybe You Like