Empires and Allies MOD

Download Empires and Allies (MOD 1 Hit Kill)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.36.1005545.production
File Size88.3Mb
File TypeAPK
PublisherZynga
PriceFree
MOD Features1 Hit Kill

Descriptions

Perandoritë dhe Aleatët (MOD, 1 Hit Kill with Soldier) - një strategji shumë e avancuar në të cilën ju duhet të pushtoni toka të reja. Loja ka shumë pajisje dhe burime të reja për të shkatërruar bazën e armikut. Gjithashtu mos harroni të forconi dhe përmirësoni bazën tuaj.

Screenshots

Download Empires and Allies (MOD 1 Hit Kill)Download Empires and Allies (MOD 1 Hit Kill)Download Empires and Allies (MOD 1 Hit Kill)Download Empires and Allies (MOD 1 Hit Kill)Download Empires and Allies (MOD 1 Hit Kill)

Empires and Allies Video

Download Empires and Allies (MOD 1 Hit Kill) APK for Android

Maybe You Like