Download Emoji Craft (MOD Unlimited Money)

Download Emoji Craft (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.34
File Size28.9Mb
File TypeAPK
PublisherGreen Panda Games
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Emoji Craft (MOD, para të pakufizuara) - një lojë arcade argëtuese dhe dinamike me elementë të klikuesit dhe strategjisë ekonomike në të cilën duhet të veproni si drejtor i një fabrike për prodhimin e ushqimeve të ndryshme dhe pjatave të ushqimit të shpejtë. Si zakonisht, në fillim të lojës, nën kontrollin tuaj do të ketë vetëm një fabrikë të vogël, por ndërsa zhvilloni, do të keni mundësinë ta zhvilloni atë në një ndërmarrje të madhe dhe fitimprurëse. Për ta bërë këtë, duhet të automatizoni linjën, të përmirësoni shërbimin, të shtoni lloje të reja produktesh dhe shumë më tepër.

Screenshots

Download Emoji Craft (MOD Unlimited Money)Download Emoji Craft (MOD Unlimited Money)Download Emoji Craft (MOD Unlimited Money)

Download Emoji Craft (MOD Unlimited Money) APK for Android

Çertifikuar më mirë se filmi Emoji!
Hej Shef!Keni ëndërruar ndonjëherë të jeni personi i parë që do të transformojë një breshkë të vogël në një DINOZAUR të MADH dhe të bëhet MILIARDERI I TJETËR?!

Maybe You Like