Download Earn to Die 3 (MOD Free Shopping)

Download Earn to Die 3 (MOD Free Shopping)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.2 and up
Version1.0.3
File Size81.1Mb
File TypeAPK
PublisherNot Doppler
PriceFree
MOD FeaturesFree Shopping

Descriptions

Earn to Die 3 (MOD, Pazar Falas) - vazhdim i kultit Earn to Die. Shumë përmbajtje të reja, shumë makina dhe armë të reja. Qëllimi juaj kryesor ka mbetur i njëjtë - qëndroni sa më shumë që të jetë e mundur në rrugë dhe mos lejoni që mumje të thyejë makinën tuaj. Vendosni çdo arsenal në makinë dhe përpara për të pushtuar qytete me zombie.

Screenshots

Download Earn to Die 3 (MOD Free Shopping)Download Earn to Die 3 (MOD Free Shopping)Download Earn to Die 3 (MOD Free Shopping)Download Earn to Die 3 (MOD Free Shopping)Download Earn to Die 3 (MOD Free Shopping)

Earn to Die 3 Video

Download Earn to Die 3 (MOD Free Shopping) APK for Android

Drejtoni makinën tuaj përmes një apokalipsi zombie në këtë vazhdim masiv të hitit më të mirë të tabelës Earn to Die!
Një anije evakuimi po pret në anën tjetër të vendit.
E vetmja gjë që qëndron në rrugën tuaj: qytet pas qyteti i pushtuar nga zombitë.
Me vetëm një makinë të rrënuar dhe një sasi të vogël parash, ju përballeni me një situatë të njohur...
të kaloni nëpër një mori zombish për të mbijetuar!.
Earn to Die 2 prezanton një modalitet të ri historik, pesë herë më të gjatë se paraardhësi i tij .
Loja niset nga mjedisi i saj i njohur i shkretëtirës dhe gërmon në thellësitë e qyteteve të infektuara nga zombitë.

Maybe You Like