Download EA SPORTS™ UFC® (MOD Full)

Download EA SPORTS™ UFC® (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.9.3489410
File Size967.9Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherELECTRONIC ARTS
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

EA SPORTS™ UFC® - vazhdimi i një serie simulimesh sportive nga zhvilluesi më i mirë i studios ELECTRONIC ARTS, këtë herë ne do të shkojmë në ringun e garave të UFC dhe do të mbledhim një ekip atletësh vërtet ekzistues për t'u përpjekur të ndërtojmë repartet e tyre në majën e Olimpit sportiv. Pjesa tjetër e projektit kryhet në traditat më të mira të serisë, grafika të shkëlqyera, një gamë e gjerë teknikash, fizikë realiste, zhvillim dhe arritje, në mënyrë që UFC të jetë një shtesë e shkëlqyer për koleksionin e simulatorëve sportivë.

Screenshots

Download EA SPORTS™ UFC® (MOD Full)Download EA SPORTS™ UFC® (MOD Full)Download EA SPORTS™ UFC® (MOD Full)Download EA SPORTS™ UFC® (MOD Full)Download EA SPORTS™ UFC® (MOD Full)

EA SPORTS™ UFC® Video

Download EA SPORTS™ UFC® (MOD Full) APK for Android

UFC Mobile 2 ju sjell arte autentike të përziera marciale si kurrë më parë.
Nokaut në garën me luftëtarë të rinj, aftësi të avancuara dhe klasa të azhurnuara të peshës - të gjitha të lidhura me sportet UFC.
Combat, të rinovuara.
Përjetoni veprime autentike të UFC-së ndërsa grumbulloni dhe konkurroni kundër atletëve të vërtetë të klasit botëror.
Luftoni në ndeshje intensive dhe angazhohuni me përmbajtje të drejtpërdrejtë ndërmjet ngjarjeve aktuale të UFC, diçka që asnjë lojë tjetër luftarake nuk mund ta ofrojë.
Bota reale e UFC nuk ka qenë kurrë më e aksesueshme.
Zhbllokoni luftëtarët tuaj të preferuar dhe niveloni ata për të rritur forcën e tyre.
Çdo luftëtar ka një kuvertë MMA me aftësi unike që zhbllokojnë dhe rritin fuqinë ndërsa renditni luftëtarin tuaj.
Luftoni në fushata, bastisje dhe merrni pjesë në ngjarje të drejtpërdrejta dhe speciale për të fituar shpërblime në lojë.
Lavdia sportive është e arritshme si për lojtarin fillestar ashtu edhe për tifozin veteran të luftimeve - gjithçka që ju nevojitet është vullneti për të eliminuar garën.

Maybe You Like