Dumb Ways To Draw MOD

Download Dumb Ways To Draw (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version2.7
File Size71.5Mb
File TypeAPK
PublisherMetro Trains
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Dumb Ways To Draw (MOD, Monedha të Pafundme) - një enigmë që buron nga momenti kur bota pa një videoklip të reklamave sociale që tregonte për sjelljen në hekurudhë. Videoja mori një popullaritet të tillë sa u vendos të publikohej një lojë me personazhe tashmë të njohur. Dhe kështu, detyra juaj me ndihmën e rrëshqitjeve dhe linjave është të çoni personazhet në një pikë të caktuar ndërsa përpiqeni të parandaloni vdekjen e heronjve. Loja ka grafikë realiste, shumë nivele dhe qindra enigma.

Download Dumb Ways To Draw (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like