Dumb Ways to Die Original MOD

Download Dumb Ways to Die Original (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version32.26.0
File Size58.0Mb
File TypeAPK
PublisherMetro Trains
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Dumb Ways to Die Original (MOD, Monedha të Pafundme) - një kohëvrasës shumë i pazakontë në të cilin ju duhet të ruani personazhet në situata ekstreme, për të kursyer ju merrni pikë dhe monedha. Në lojë ka 32 mini-lojëra që janë të lidhura në historinë.

Download Dumb Ways to Die Original (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Maybe You Like