Dumb Ways to Die 2: The Games MOD

Download Dumb Ways to Die 2: The Games (MOD Unlimited Tokens)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version4.7
File Size123.7Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherMetro Trains
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Tokens

Descriptions

Dumb Ways to Die 2: The Games (MOD, Tokens Pafund) - Një lojë që fitoi jo pak përdorues. Në fund të fundit, në të ju do të ndihmoni personazhet kryesore të mos përfundojnë jetën e tyre. Ata do të bëjnë gjëra të ndryshme të çuditshme, por nëse nuk kanë kohë për ta përfunduar, do të vdesin. Ndihmojini ata të kryejnë këto vepra. Zgjidhni nivelin tuaj dhe fitoni pikë, sepse mund të merrni një vend në tabelën e rekordeve.

Download Dumb Ways to Die 2: The Games (MOD Unlimited Tokens) APK for Android

Maybe You Like