Drone Shadow Strike MOD

Download Drone Shadow Strike (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0.3 and up
Version1.22.137
File Size99.6Mb
File TypeAPK
PublisherReliance Big Entertainment (UK) Private Limited
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Drone Shadow Strike (MOD, Para të Pafundme) - një veprim në të cilin do të jeni një operator i një droni luftarak me një detyrë të rëndësishme, burimet tuaja janë të kufizuara dhe armiku afrohet gjithnjë e më shumë, tregoni gjithë fuqinë dhe forcën tuaj. Zmbrapsni sulmet e kundërshtarëve nga lart, goditni objektivat dhe shkaktoni dëme dërrmuese në kolonat e armikut. Fitoni një fitore pa një sakrificë të vetme, vëreni armikun në arrati dhe largojeni atë nga territori juaj. Loja do të jetë në gjendje t'ju joshë jo vetëm me një numër të madh detyrash dhe vendndodhjesh, por edhe me grafika mjaft të bukura me efekte speciale dhe shpërthime të jashtëzakonshme.

Download Drone Shadow Strike (MOD Unlimited Money) APK for Android

Maybe You Like