Download Driving School 2017 (MOD Unlimited Money)

Download Driving School 2017 (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version5.9
File Size385.9Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherOvidiu Pop
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Driving School 2017 (MOD, Para të Pafundme) - një pjesë e re e simulatorit të vozitjes! Në pjesën e re ju jeni duke pritur për nivele të reja interesante, qytete dhe shkretëtira të reja. Për të marrë patentë shoferi duhet të respektoni rregullat e qarkullimit rrugor. Loja përmban rreth 100 makina, 15 harta dhe lloje të ndryshme transporti.

Screenshots

Download Driving School 2017 (MOD Unlimited Money)Download Driving School 2017 (MOD Unlimited Money)Download Driving School 2017 (MOD Unlimited Money)Download Driving School 2017 (MOD Unlimited Money)Download Driving School 2017 (MOD Unlimited Money)

Driving School 2017 Video

Download Driving School 2017 (MOD Unlimited Money) APK for Android

Driving School 2017 është simulatori më i ri i drejtimit që do t'ju mësojë të drejtoni shumë makina të ndryshme.
Driving School 2017 përmban disa mjedise të mahnitshme si qytete, rrugë fshati, autostrada, shkretëtirë, male, etj...
Mund të mësoni të drejtoni një kambio manuale me tufë dhe ndërrim me shkop ose të mbani në kutinë e shpejtësisë klasike automatike.
Përdorni një timon virtual ose shumë opsione të tjera kontrolli që i përshtaten nevojave tuaja.
Fitoni më shumë njohuri për rregullat e rrugës me këtë imitues intuitiv të vozitjes.
Luani me miqtë tuaj në mënyrat e reja të garave dhe udhëtimeve me shumë lojtarë.

Maybe You Like