Download Drive Hills (MOD Unlimited Money)

Download Drive Hills (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.0.8
File Size58.9Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Drive Hills (MOD, Para të Pafundme) - një arkadë makinash me kontrolle të rastësishme dhe grafika elegante minimaliste në të cilën duhet të luani rolin e një furnizuesi të të gjitha llojeve të ngarkesave, duke përfshirë ato të mëdha, të brishta dhe të rrezikshme. Ky zhanër i lojës është mjaft i përfaqësuar në platformat celulare, por ky projekt meriton vëmendje të veçantë për shkak të vendndodhjes së pazakontë të kamerës, me mundësinë e lëvizjes rrethore, kontroll të përshtatshëm dhe një përzgjedhje të gjerë automjetesh.

Screenshots

Download Drive Hills (MOD Unlimited Money)Download Drive Hills (MOD Unlimited Money)Download Drive Hills (MOD Unlimited Money)Download Drive Hills (MOD Unlimited Money)Download Drive Hills (MOD Unlimited Money)

Download Drive Hills (MOD Unlimited Money) APK for Android

Drejtoni me kujdes për të dorëzuar paketën pa humbje!
Sillni më shumë paketa për të zhbllokuar kamionë të rinj.
Politika e privatësisë: https://say.
games/privacy-policy.

Maybe You Like