Download Drive and Park (MOD Unlimited Money)

Download Drive and Park (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version1.0.12
File Size29.9Mb
File TypeAPK
PublisherSayGames
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Drive and Park (MOD, Para të Pafundme) - arkadë dinamike e makinave e bërë në stilin grafik pixel-kub që është i njohur sot. Në këtë lojë është si më poshtë, detyra juaj është të drejtoni lëvizjen e transportit rrugor në rrugët e qytetit, si dhe të gjurmoni intensitetin e trafikut, pikërisht ata që përpiqen të shmangin aksidentet. Për më tepër, për makinat e parkuara siç duhet, do të merrni bonuse që mund t'i shpenzoni për zhvillimin e ndërmarrjes suaj.

Screenshots

Download Drive and Park (MOD Unlimited Money)Download Drive and Park (MOD Unlimited Money)Download Drive and Park (MOD Unlimited Money)Download Drive and Park (MOD Unlimited Money)Download Drive and Park (MOD Unlimited Money)

Download Drive and Park (MOD Unlimited Money) APK for Android

Askujt nuk i pëlqen parkimi, të paktën jo derisa të provojë Drive and Park, lojën e çmendur të vozitjes që ka të bëjë me futjen e makinave në hapësira.
Lundroni rrugëve duke kërkuar një vend të lirë, më pas përplasni frenat dhe lëkuni mirë midis linjave për të futur makinën tuaj në hapësirë, duke u siguruar që të mos përplaseni me asgjë ose të mos tërhiqni vëmendjen e policëve kalimtarë.
Nëse dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja të parkimit dhe të keni një shpërthim ndërsa bëni, atëherë Drive and Park është loja për ju.

Maybe You Like