Download Drift Max Pro (MOD Unlimited Money)

Download Drift Max Pro (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 8.0 and up
Version2.5.13
File Size441.1Mb
File TypeAPK + DATA (OBB)
PublisherTiramisu
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Drift Max Pro - Car Drifting Game (MOD, Para të Pafundme) - një lojë e bukur garash me drift nga zhvilluesi Tiramisu. Loja përmban grafikë realiste dhe shumë makina legjendare garash të markave të ndryshme. Botë e hapur me aftësinë për të vozitur me rrëshqitje, për të ndryshuar ditën dhe natën, për të vozitur nëpër qytete të famshme në SHBA dhe Japoni. Dekoroni dhe përmirësoni makinën tuaj për lëvizje më të mirë. Të gjitha detyrat janë të ngjashme me njëra-tjetrën, qëllimi juaj kryesor është të mposhtni kundërshtarin tuaj, të lëvizni për aq kohë sa të jetë e mundur dhe të fitoni pikë. Në Drift Max Pro mod apk mund të merrni titullin e mbretit të rrugës!

Screenshots

Download Drift Max Pro (MOD Unlimited Money)Download Drift Max Pro (MOD Unlimited Money)Download Drift Max Pro (MOD Unlimited Money)Download Drift Max Pro (MOD Unlimited Money)Download Drift Max Pro (MOD Unlimited Money)

Drift Max Pro Video

Download Drift Max Pro (MOD Unlimited Money) APK for Android

Nga krijuesit e lojës legjendare të garave me drift Drift Max vjen një lojë e re epike drifting.
E paraqitur shumë herë në nivel global; Drift Max Pro ju ofron një eksperiencë të mahnitshme drifting.
SIMULATORI I FUNDIT TË VËRTETË TË GARAVE.

Maybe You Like