Download Drift Max City (MOD Unlimited Money)

Download Drift Max City (MOD Unlimited Money)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 3.0 and up
Version2.66
File Size74.9Mb
File TypeAPK
PublisherTiramisu
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Money

Descriptions

Drift Max City (MOD, Para të Pafundme) - uluni në makinat më të shpejta dhe nxitoni nëpër qytetet e mëdha, zgjidhni makinën tuaj dhe përpiquni të kapërceni të gjithë rivalët në rrugën tuaj. Loja gjithashtu ka grafikë të shkëlqyer dhe fizikë të mirë-zbatuar, e cila nuk është shumë e ndryshme nga e tashmja. Si dhe dhjetëra makina, disa madje mund t'i përmirësoni dhe ndryshoni karakteristikat e tyre. Luftoni për të drejtën për të qenë kalorësi më i mirë Max City.

Screenshots

Download Drift Max City (MOD Unlimited Money)Download Drift Max City (MOD Unlimited Money)Download Drift Max City (MOD Unlimited Money)Download Drift Max City (MOD Unlimited Money)Download Drift Max City (MOD Unlimited Money)

Drift Max City Video

Download Drift Max City (MOD Unlimited Money) APK for Android

Garoni nëpër pista asfalti realiste me makina të reja me performancë të lartë në këtë lojë të mrekullueshme të drejtimit të makinave.
Shkarkoni këtë lojë të lezetshme garash me drift për të ndjerë gëzimin e garave në qytet!
- Grafika realiste 3D.
- 14 makina të mahnitshme drift.

Maybe You Like