Download Draw a Stickman: EPIC 2 (MOD Unlimited Health)

Download Draw a Stickman: EPIC 2 (MOD Unlimited Health)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version1.2.1.53
File Size86.8Mb
File TypeAPK
PublisherHitcents
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Health

Descriptions

Vizatoni një Stickman: EPIC 2 (MOD, Shëndeti i Pafund) - lojë shumë interesante dhe emocionuese në të cilën ju vetë do të krijoni heronj, si të dëshironi dhe të pëlqeni. Përdorni një numër të madh lapsash dhe vizatoni personazhet tuaja, armatoseni me armë, tek artikulli që do të vizatoni dhe rivitalizoni krijimet tuaja. Luftoni me ushtrinë e bojës dhe mposhtni bosët. Zgjidhni shumë enigma dhe pengesa, përdorni lapsa unikë që do t'i japin heroit tuaj përtej aftësisë dhe mundësive të tjera unike.

Screenshots

Download Draw a Stickman: EPIC 2 (MOD Unlimited Health)Download Draw a Stickman: EPIC 2 (MOD Unlimited Health)Download Draw a Stickman: EPIC 2 (MOD Unlimited Health)Download Draw a Stickman: EPIC 2 (MOD Unlimited Health)Download Draw a Stickman: EPIC 2 (MOD Unlimited Health)

Draw a Stickman: EPIC 2 Video

Download Draw a Stickman: EPIC 2 (MOD Unlimited Health) APK for Android

** Fitues i 5 çmimeve Webby - Vizatoni një ekskluzivitet Stickman **** Luajtur mbi 100 milion herë në mbarë globin **.
Merrni lapsin tuaj dhe përgatituni për aventurën më kreative të SHKARTËSISË NJË STICKMAN, me 2 nivelet e para FALAS!
.

Maybe You Like